Τρόπος και κόστος αποστολής

Τρόπος και κόστος αποστολής

Η αποστολή των εμπορευμάτων μας στην Ελλάδα γίνεται με συνεργαζόμενες εταιρείες courier, με ΔΏΡΟ τα μεταφορικά για παραγγελίες από 40€ και πάνω. Για παραγγελίες κάτω των 40€ η χρέωση θα είναι 4€. Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή, έως τις 14:00.

Η αποστολή των εμπορευμάτων μας στην Κύπρο γίνεται με την SKY NET (https://www.skynetwwe.info/) , με ΔΏΡΟ τα μεταφορικά για παραγγελίες από 70€ και πάνω. Για παραγγελίες κάτω των 70€ η χρέωση θα είναι 7€. Οι παραδόσεις για την Κύπρο πραγματοποιούνται καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή, έως τις 11:00 π.μ.

Για οποιονδήποτε άλλο τρόπο αποστολής μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.


Παραλαβή από την έδρα μας

Κάντε την κράτηση σας online στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και μπορείτε να την παραλάβετε εντός της έδρα μας μετά από επικοινωνία. Ωράριο: Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 17:00.

Στο στάδιο για τον τρόπο αποστολής υπάρχει επιλογή παραλαβή από την έδρα.

Όταν παραλάβουμε την παραγγελία σας θα ενημερωθείτε μέσω e-mail ή τηλεφωνικώς για την παραλαβή η οποία θα πρέπει να γίνει εντός 5 ημερών εκτός και εάν υπάρξει διαφορετική συνεννόηση με το κατάστημα.


Χρόνος Παράδοσης

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας * η εκτέλεση της πραγματοποιείται σε 1 - 2 εργάσιμες ημέρες. Ο χρόνος παράδοσης είναι 1 - 3 εργάσιμες ημέρες. Για τις περιοχές που χαρακτηρίζονται ως «δυσπρόσιτες» από τον courier,ο χρόνος παράδοσης είναι 1 - 5 εργάσιμες ήμερες.

Για την Κύπρο ο χρόνος παράδοσης είναι 1 ως 3 εργάσιμες ημέρες..

*Για παραγγελίες που έχουν γίνει με την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό θα πρέπει να έχει επιβεβαιωθεί η καταβολή των χρημάτων από την τράπεζαΚαθυστέρηση παραγγελίας

Η παραγγελία σας μπορεί να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

1. Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο: Υπάρχει η περίπτωση να έχει εξαντληθεί και να μην έχει ενημερωθεί η διαθεσιμότητά του. Σε αυτή τη περίπτωση η εταιρεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για όλες τις εναλλακτικές λύσεις ή και την ακύρωση της παραγγελίας χωρίς καμία επιβάρυνση για σας.

2. Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που μπορεί να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας.

3. Σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του είτε επειδή τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα και είναι αδύνατη η επικοινωνία μαζί σας (τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail).

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να ενημερωνεστε για τις μοναδικές προσφορές!

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε τις προσφορές και τα νέα μας!