Κολάν

10.00 
9432.1565 Α
Άμεση παραλαβή
+

Κολάν με απίστευτη εφαρμογή smart tight

.Το μοντέλο έχει ύψος 1,78 και φοράει μέγεθος S

Ελληνικής Παραγωγής

Σύνθεση: 95/5 visc/elas

Τρόπος και κόστος αποστολής
Η αποστολή των εμπορευμάτων μας στην Ελλάδα γίνεται με συνεργαζόμενες εταιρείες courier, με ΔΏΡΟ τα μεταφορικά για παραγγελίες από 40€ και πάνω. Για παραγγελίες κάτω των 40€ η χρέωση θα είναι 4€. Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή, έως τις 16:00 μ.μ.

Η αποστολή των εμπορευμάτων μας στην Κύπρο γίνεται με την SKY NET (https://www.skynetwwe.info/) , με ΔΏΡΟ τα μεταφορικά για παραγγελίες από 70€ και πάνω. Για παραγγελίες κάτω των 70€ η χρέωση θα είναι 7€. Οι παραδόσεις για την Κύπρο πραγματοποιούνται καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή, έως τις 11:00 π.μ.
Για οποιονδήποτε άλλο τρόπο αποστολής μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Παραλαβή από την έδρα μας
Κάντε την κράτηση σας online στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και μπορείτε να την παραλάβετε εντός της έδρα μας μετά από επικοινωνία. Ωράριο: Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 18:00.
Στο στάδιο για τον τρόπο αποστολής υπάρχει επιλογή παραλαβή από την έδρα.
Όταν παραλάβουμε την παραγγελία σας θα ενημερωθείτε μέσω e-mail ή τηλεφωνικώς για την παραλαβή η οποία θα πρέπει να γίνει εντός 5 ημερών εκτός και εάν υπάρξει διαφορετική συνεννόηση με το κατάστημα.

Χρόνος Παράδοσης
Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας * η εκτέλεση της πραγματοποιείται σε 1 - 2 εργάσιμες ημέρες. Ο χρόνος παράδοσης είναι 1 - 3 εργάσιμες ημέρες. Για τις περιοχές που χαρακτηρίζονται ως «δυσπρόσιτες» από τον courier,ο χρόνος παράδοσης είναι 1 - 5 εργάσιμες ήμερες.
Για την Κύπρο ο χρόνος παράδοσης είναι 1 ως 3 εργάσιμες ημέρες..
*Για παραγγελίες που έχουν γίνει με την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό θα πρέπει να έχει επιβεβαιωθεί η καταβολή των χρημάτων από την τράπεζα

Καθυστέρηση παραγγελίας
Η παραγγελία σας μπορεί να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:
1. Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο: Υπάρχει η περίπτωση να έχει εξαντληθεί και να μην έχει ενημερωθεί η διαθεσιμότητά του. Σε αυτή τη περίπτωση η εταιρεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για όλες τις εναλλακτικές λύσεις ή και την ακύρωση της παραγγελίας χωρίς καμία επιβάρυνση για σας.
2. Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που μπορεί να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας.
3. Σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του είτε επειδή τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα και είναι αδύνατη η επικοινωνία μαζί σας (τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail).

Επιστροφές και αλλαγές
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε και να αλλάξετε ένα προϊόν εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στο παραστατικό πώλησης. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να επιστρέψετε το προϊόν, είναι απαραίτητο να πληρούνται οι παρακάτω όροι:
*Δεν πρέπει να έχει φορεθεί πέρα από την δοκιμή, να μην έχει πλυθεί, σιδερωθεί ή υποστεί οποιαδήποτε άλλη διαδικασία.
*Στα είδη υπόδησης τα προϊόντα πρέπει να δοκιμάζονται σε λεία επιφάνεια ή μοκέτα ώστε να μην φθείρεται η σόλα τους.
*Η συσκευασία τους θα πρέπει να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν σε άριστη κατάσταση (χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες) και με όλα τα έγγραφα της αποστολής ( Δελτίο Παραγγελίας, Απόδειξη Λιανικής κλπ).
Επιστροφές οι οποίες δεν πληρούν τις παραπάνω συνθήκες δεν θα γίνονται αποδεκτές και θα επιστρέφονται στον πελάτη.

Διαδικασία επιστροφής
Επικοινωνήσετε μαζί μας, μέσω e-mail στο info@gardaroba.gr ή τηλεφωνικώς στο 2105787699 για τις λεπτομέρειες της επιστροφής.

Κόστος Επιστροφών
Σε περίπτωση που είναι η πρώτη αλλαγή για τον ίδιο κωδικό, το κόστος της αλλαγής είναι 4€. Σε περίπτωση δεύτερης επιστροφής που αφορά στην ίδια παραγγελία τα έξοδα για την επιστροφή και την αποστολή της παραγγελίας θα πρέπει να καλυφθούν από τον πελάτη.
Σε περίπτωση που το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα, έχει γίνει λάθος στην παραγγελία σας η επιστροφή είναι δωρεάν.
Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα της επιστροφής χρημάτων αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μείνατε ικανοποιημένος με τη αγορά σας. Αφαιρούνται τα μεταφορικά αποστολής και επιστροφής του προϊόντος και τα χρήματα σας κατατίθενται στο λογαριασμό σας 15 ημέρες μετά την παραλαβή του προϊόντος στο κατάστημα μας. Συνεργαζόμενες τράπεζες (EUROBANK, ΕΘΝΙΚΗ)

Οι επιστροφές από την Κύπρο επιβαρύνουν τον πελάτη.Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να ενημερωνεστε για τις μοναδικές προσφορές!

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε τις προσφορές και τα νέα μας!