Επιστροφές και αλλαγές

ΕΛΛΑΔΑ

Πρώτη αλλαγή για τον ίδιο κωδικό, κόστος 4€.

Για οποιαδήποτε άλλη αλλαγή το κόστος είναι 4,00€ ( επιστροφή προϊόντος ) + 4,00€ ( αποστολή νέου προϊόντος ) = 8,00€.

Οι αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής βάσει των εγγράφων παραλαβής. Για επιστροφές που υπερβαίνουν το χρονικό διάστημα των 14 ημερών, η εταιρία gardaroba διατηρεί το δικαίωμα μη αποδοχής της αλλαγής του προϊόντος.

Στα Outlet προϊόντα γίνονται αλλαγές μόνο από την ίδια κατηγορία.

Αλλαγές προϊόντων γίνονται μόνο με την εταιρία Speedex.

Οποιαδήποτε αλλαγή μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί και στο φυσικό μας κατάστημα που βρίσκεται Αριστομένους 125 στο Περιστέρι (Άγιος Ιερόθεος) Αττικής
Όροι επιστροφής

Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκαν από εσάς, πλήρη και χωρίς φθορές. Η συσκευασία τους θα πρέπει να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν σε άριστη κατάσταση (χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες) και με όλα τα έγγραφα της αποστολής ( Δελτίο Παραγγελίας, Απόδειξη Λιανικής κλπ).

Επιστροφές οι οποίες δεν πληρούν τις παραπάνω συνθήκες δεν θα γίνονται αποδεκτές και θα επιστρέφονται στον πελάτη.

Σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δεχτούμε καμία αλλαγή/επιστροφή αν πρώτα δεν έχει υπάρξει επικοινωνία μαζί μας μέσω e-mail στο info@gardaroba.gr ή τηλεφωνικώς στο 2105787699.

Διαδικασία επιστροφής

Επικοινωνήσετε μαζί μας, μέσω e-mail στο info@gardaroba.gr ή τηλεφωνικώς στο 2105787699 για τις λεπτομέρειες της επιστροφής.

Τα στοιχεία αποστολής για την επιστροφή είναι τα παρακάτω:

gardaroba
Αριστομένους 125
Περιστέρι, TK12135
2105787699
Επιστροφή Χρημάτων

Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα της επιστροφής χρημάτων αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μείνατε ικανοποιημένος με τη αγορά σας. Αφαιρούνται τα μεταφορικά αποστολής 4€ και τα μεταφορικά επιστροφής 4€ του προϊόντος και τα χρήματα σας κατατίθενται στο λογαριασμό σας έως 15 ημέρες μετά την παραλαβή του προϊόντος στο κατάστημα μας. Συνεργαζόμενες τράπεζες (EUROBANK, ΕΘΝΙΚΗ)

Λανθασμένες Αποστολές

Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε δε συμπίπτει με το προϊόν της παραγγελίας σας η επιστροφή του θα πρέπει να γίνει εντός 5 ημερών από την ημέρα παραλαβής του. Στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση του πελάτη για την αντικατάσταση. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στο info@gardaroba.gr ή τηλεφωνικώς στο 2105787699.

Ελαττωματικά Προϊόντα

Σε περίπτωση ελαττώματος του προϊόντος που σας πωλούμε μπορείτε να ζητήσετε, την επισκευή (εάν αυτό είναι δυνατόν), την αντικατάσταση του με άλλο ή να υπαναχωρήσετε. Σε περίπτωση που το ελάττωμα έχει προκληθεί από εσάς, ή το προϊόν το οποίο επιστρέφεται φέρει βρομιές, φθορές παύουν οι παραπάνω υποχρεώσεις της Εταιρείας μας και δεν θα γίνονται αποδεκτές.

Η συσκευασία τους θα πρέπει να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν σε άριστη κατάσταση (χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες) και με όλα τα έγγραφα της αποστολής ( Δελτίο Παραγγελίας, Απόδειξη Λιανικής κλπ).

Επιστροφές οι οποίες δεν πληρούν τις παραπάνω συνθήκες δεν θα γίνονται αποδεκτές και θα επιστρέφονται στον πελάτη.


Κυπρος

Οι αλλαγές/επιστροφές από την Κύπρο επιβαρύνουν τον πελάτη.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να ενημερωνεστε για τις μοναδικές προσφορές!

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε τις προσφορές και τα νέα μας!