Επιστροφές και αλλαγές

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε και να αλλάξετε ένα προϊόν εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στο παραστατικό πώλησης. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να επιστρέψετε το προϊόν, είναι απαραίτητο να πληρούνται οι παρακάτω όροι:

*Δεν πρέπει να έχει φορεθεί πέρα από την δοκιμή, να μην έχει πλυθεί, σιδερωθεί ή υποστεί οποιαδήποτε άλλη διαδικασία.

*Στα είδη υπόδησης τα προϊόντα πρέπει να δοκιμάζονται σε λεία επιφάνεια ή μοκέτα ώστε να μην φθείρεται η σόλα τους.

*Η συσκευασία τους θα πρέπει να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν σε άριστη κατάσταση (χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες) και με όλα τα έγγραφα της αποστολής ( Δελτίο Παραγγελίας, Απόδειξη Λιανικής κλπ).

Επιστροφές οι οποίες δεν πληρούν τις παραπάνω συνθήκες δεν θα γίνονται αποδεκτές και θα επιστρέφονται στον πελάτη.


Διαδικασία επιστροφής

Επικοινωνήσετε μαζί μας, μέσω e-mail στο info@gardaroba.gr ή τηλεφωνικώς στο 2105787699 για τις λεπτομέρειες της επιστροφής.

Κόστος Επιστροφών

Σε περίπτωση που είναι η πρώτη αλλαγή για τον ίδιο κωδικό, το κόστος της αλλαγής είναι 4€. Σε περίπτωση δεύτερης επιστροφής που αφορά στην ίδια παραγγελία τα έξοδα για την επιστροφή και την αποστολή της παραγγελίας θα πρέπει να καλυφθούν από τον πελάτη.

Σε περίπτωση που το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα, έχει γίνει λάθος στην παραγγελία σας η επιστροφή είναι δωρεάν.

Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα της επιστροφής χρημάτων αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μείνατε ικανοποιημένος με τη αγορά σας. Αφαιρούνται τα μεταφορικά αποστολής 4€ και τα μεταφορικά επιστροφής 4€ του προϊόντος και τα χρήματα σας κατατίθενται στο λογαριασμό σας έως 15 ημέρες μετά την παραλαβή του προϊόντος στο κατάστημα μας. Συνεργαζόμενες τράπεζες (EUROBANK, ΕΘΝΙΚΗ)

Οι επιστροφές από την Κύπρο επιβαρύνουν τον πελάτη.


Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να ενημερωνεστε για τις μοναδικές προσφορές!

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε τις προσφορές και τα νέα μας!