Επιστροφές και αλλαγές

ΕΛΛΑΔΑ

Πρώτη αλλαγή για τον ίδιο κωδικό, κόστος 4€.

Για οποιαδήποτε άλλη αλλαγή το κόστος είναι 4,00€ ( επιστροφή προϊόντος ) + 4,00€ ( αποστολή νέου προϊόντος ) = 8,00€.

Οι αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής βάσει των εγγράφων παραλαβής. Για επιστροφές που υπερβαίνουν το χρονικό διάστημα των 14 ημερών, η εταιρία gardaroba διατηρεί το δικαίωμα μη αποδοχής της αλλαγής του προϊόντος.

Για τα Outlet προϊόντα οι αλλαγές γίνονται μόνο από την ίδια κατηγορία.

Αλλαγές προϊόντων γίνονται μόνο με την εταιρία Speedex.

Οποιαδήποτε αλλαγή μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί και στο φυσικό μας κατάστημα που βρίσκεται Αριστομένους 125 στο Περιστέρι (Άγιος Ιερόθεος) Αττικής
Όροι επιστροφής

Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση όπως παραλήφθηκαν από εσάς, πλήρη και χωρίς φθορές. Η συσκευασία τους θα πρέπει να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν σε άριστη κατάσταση (χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες) και με όλα τα έγγραφα της αποστολής ( Δελτίο Παραγγελίας, Απόδειξη Λιανικής κλπ).

Επιστροφές οι οποίες δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις δε γίνονται αποδεκτές κι επιστρέφονται στον πελάτη.

Σας ενημερώνουμε ότι καμία αλλαγή/επιστροφή δε γίνεται δεκτή εάν πρώτα δεν έχει υπάρξει επικοινωνία μαζί μας μέσω e-mail στο info@gardaroba.gr ή τηλεφωνικώς στο 2105787699.

Διαδικασία επιστροφής

Επικοινωνήσετε μαζί μας, μέσω e-mail στο info@gardaroba.gr ή τηλεφωνικώς στο 2105787699 για τις λεπτομέρειες της επιστροφής.

Τα στοιχεία αποστολής για την επιστροφή είναι τα παρακάτω:

gardaroba
Αριστομένους 125
Περιστέρι, TK12135
2105787699
Επιστροφή Χρημάτων

Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα της επιστροφής χρημάτων αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μείνατε ικανοποιημένος με την αγορά σας. Από το συνολικό ποσό επιστροφής αφαιρούνται τα μεταφορικά αποστολής 4€ και τα μεταφορικά επιστροφής 4€ του προϊόντος και τα χρήματά σας κατατίθενται στο λογαριασμό σας έως 15 ημέρες μετά την παραλαβή του προϊόντος από το κατάστημά μας. Συνεργαζόμενες τράπεζες (EUROBANK, ΕΘΝΙΚΗ)

Λανθασμένες Αποστολές

Σε περίπτωση μη συνάφειας του προϊόντος παραλαβής με το προϊόν της παραγγελίας σας η επιστροφή του θα πρέπει να γίνει εντός 5 ημερών από την ημέρα παραλαβής του, χωρίς καμία επιβάρυνση του πελάτη για την αντικατάσταση. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στο info@gardaroba.gr ή τηλεφωνικώς στο 2105787699.

Ελαττωματικά Προϊόντα

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος δύνανται οι επιλογές της επισκευής (εάν αυτό είναι δυνατόν),της αντικατάστασης ή της υπαναχώρησης. Σε περίπτωση ελαττώματος λόγω δικής σας υπαιτιότητας (ακαθαρσίες, φθορές κτλ.) οι δεσμεύσεις της Εταιρείας μας δεν υφίστανται κι η επιστροφή των προϊόντων δε γίνεται αποδεκτή.

Η συσκευασία τους πρέπει να είναι ακριβώς όπως στην αρχική κατάσταση παραλαβής από εσάς (χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες) και με όλα τα έγγραφα της αποστολής (Δελτίο Παραγγελίας, Απόδειξη Λιανικής κλπ).

Επιστροφές οι οποίες δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις δε γίνονται αποδεκτές κι επιστρέφονται στον πελάτη.


Κυπρος

Οι αλλαγές/επιστροφές από την Κύπρο επιβαρύνουν τον πελάτη.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να ενημερωνεστε για τις μοναδικές προσφορές!

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε τις προσφορές και τα νέα μας!