Σκουλαρίκια μισοφέγγαρο μέταλλο ορύχαλκος

24.50 
03-24-015
Άμεση παραλαβή
+

Brand Horizon

Η κατασκευή του κοσμήματος είναι χειροποίητη από την παραγωγή του μετάλλου έως και την τελική σύνθεση του κοσμήματος.

Τα μέταλλα είναι ορύχαλκος επιχρυσωμένος με 24αρι χρυσό,επαργυρωμένος ασήμι και επάργυρο με ροζ χρυσό,αντιαλεργικά,δεν μαυρίζουν.


ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
Φυσικό κατάστημα ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ 1 - 2 Εργάσιμες Ημέρες
Αττική και αστικά κέντρα 1,90 € 2,00 € 1 - 2 Εργάσιμες Ημέρες
Υπόλοιπη Ελλάδα Νησιά και δυσπρόσιτες Περιοχές 1,90 € 2,00 € 2 - 5 Εργάσιμες Ημέρες
Κύπρος Express delivery (4A EXPRESS) 9,50 € - 1 - 3 Εργάσιμες Ημέρες
Κύπρος Standard delivery (4A EXPRESS) 5,00 € - 4 - 10 Εργάσιμες Ημέρες

Η αποστολή των εμπορευμάτων μας στην Ελλάδα γίνεται με την εταιρία Speedex courier, με ΔΩΡΟ τα Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 59€ και 1,90€ για μικρότερες παραγγελίες.

Όταν ο τρόπος πληρωμής είναι Αντικαταβολή ( πληρώνετε όταν παραλάβετε το δέμα ) υπάρχει επιπλέον χρέωση 2,0€.

Σε περίπτωση που δεν παραληφθεί κάποια παραγγελία, οι επόμενες θα πρέπει να γίνουν αποκλειστικά με τη χρήση χρεωστικής-πιστωτικής κάρτας ή PAYPAL. Εάν κάποια από τις επόμενες παραγγελίες έχει ως μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή, θα ακυρώνεται άμεσα χωρίς ειδοποίηση.

Αποστολή Κύπρο

Standard delivery: Κόστος 5€ έως 120€ και ΔΩΡΕΑΝ για μεγαλύτερες παραγγελίες - Χρόνος 7 - 10 Εργάσιμες Ημέρες

Express delivery: Κόστος 9,5€ έως 120€ και ΔΩΡΕΑΝ για μεγαλύτερες παραγγελίες - Χρόνος 1 - 3 Εργάσιμες Ημέρες

Για οποιονδήποτε άλλο τρόπο αποστολής μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.


Παραλαβή από την έδρα μας

Πραγματοποιήστε την κράτηση σας online με παραλαβή από την έδρα μας: Αγίου Ελευθερίου & Βύρωνος 108 στο Περιστέρι (Νέα Ζωή) Αττικής κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας για ραντεβού.

google maps https://goo.gl/maps/zKJzvSKV2DwBk8Px5

Στο στάδιο για τον τρόπο αποστολής υπάρχει επιλογή παραλαβής από την έδρα.

Με τη λήψη της παραγγελίας σας, ακολουθεί ενημέρωση μέσω e-mail ή τηλεφωνικώς για την παραλαβή, η οποία θα πρέπει να γίνει εντός 5 ημερών εκτός και εάν υπάρξει διαφορετική συνεννόηση με το κατάστημα.


Χρόνος Παράδοσης

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας * η εκτέλεσή της πραγματοποιείται σε 1 - 2 εργάσιμες ημέρες. Ο χρόνος παράδοσης είναι 1 - 3 εργάσιμες ημέρες. Για τις περιοχές που χαρακτηρίζονται ως «δυσπρόσιτες» από τον courier, ο χρόνος παράδοσης ορίζεται σε 1 - 5 εργάσιμες ήμερες.

Για την Κύπρο ο χρόνος παράδοσης είναι 1 ως 3 εργάσιμες ημέρες..

*Για παραγγελίες που έχουν πραγματοποιηθεί με την μέθοδο της κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, καθίσταται πρώτα απαραίτητη η επιβεβαίωση της καταβολής των χρημάτων από την τράπεζα.


Καθυστέρηση παραγγελίας

Η παραγγελία σας μπορεί να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

1.Έλλειψη διαθεσιμότητας του προϊόντος: Υπάρχει η περίπτωση το προϊόν να έχει εξαντληθεί και να μην έχει ενημερωθεί η διαθεσιμότητά του. Σε αυτή τη περίπτωση η εταιρεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για όλες τις εναλλακτικές λύσεις ή και την ακύρωση της παραγγελίας χωρίς καμία επιβάρυνση για εσάς.

2. Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που μπορεί να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας.

3. Σε περίπτωση παρουσίασης προβλήματος στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του είτε επειδή τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα και είναι αδύνατη η επικοινωνία μαζί σας (τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail).


ΕΛΛΑΔΑ

Πρώτη αλλαγή για τον ίδιο κωδικό, κόστος 4€.

Οι αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής βάσει των εγγράφων παραλαβής. Για επιστροφές που υπερβαίνουν το χρονικό διάστημα των 14 ημερών, η εταιρία gardaroba διατηρεί το δικαίωμα μη αποδοχής της αλλαγής του προϊόντος.

Για τα Outlet προϊόντα οι αλλαγές γίνονται μόνο από την ίδια κατηγορία.

Αλλαγές προϊόντων γίνονται μόνο με την εταιρία Speedex.

Οποιαδήποτε αλλαγή μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί και στην έδρα μας, με τηλεφωνική επικοινωνία πρώτα που βρίσκεται Αγίου Ελευθερίου & Βύρωνος 108 στο Περιστέρι (Νέα Ζωή) Αττικής
Όροι επιστροφής

Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση όπως παραλήφθηκαν από εσάς, πλήρη και χωρίς φθορές. Η συσκευασία τους θα πρέπει να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν σε άριστη κατάσταση (χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες) και με όλα τα έγγραφα της αποστολής ( Δελτίο Παραγγελίας, Απόδειξη Λιανικής κλπ).

Επιστροφές οι οποίες δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις δε γίνονται αποδεκτές κι επιστρέφονται στον πελάτη.

Σας ενημερώνουμε ότι καμία αλλαγή/επιστροφή δε γίνεται δεκτή εάν πρώτα δεν έχει υπάρξει επικοινωνία μαζί μας μέσω e-mail στο info@gardaroba.gr ή τηλεφωνικώς στο 2105787699.

Διαδικασία επιστροφής

Επικοινωνήσετε μαζί μας, μέσω e-mail στο info@gardaroba.gr ή τηλεφωνικώς στο 2105787699 για τις λεπτομέρειες της επιστροφής.

Τα στοιχεία αποστολής για την επιστροφή είναι τα παρακάτω:

gardaroba
Βύρωνος 108
Περιστέρι, TK12137
2105787699
Επιστροφή Χρημάτων

Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα της επιστροφής χρημάτων αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μείνατε ικανοποιημένος με την αγορά σας. Από το συνολικό ποσό επιστροφής αφαιρούνται τα μεταφορικά αποστολής 4€ και τα μεταφορικά επιστροφής 4€ του προϊόντος και τα χρήματά σας κατατίθενται στο λογαριασμό σας έως 15 ημέρες μετά την παραλαβή του προϊόντος από το κατάστημά μας. Συνεργαζόμενες τράπεζες (EUROBANK, ΕΘΝΙΚΗ)

Λανθασμένες Αποστολές

Σε περίπτωση μη συνάφειας του προϊόντος παραλαβής με το προϊόν της παραγγελίας σας η επιστροφή του θα πρέπει να γίνει εντός 5 ημερών από την ημέρα παραλαβής του, χωρίς καμία επιβάρυνση του πελάτη για την αντικατάσταση. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στο info@gardaroba.gr ή τηλεφωνικώς στο 2105787699.

Ελαττωματικά Προϊόντα

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος δύνανται οι επιλογές της επισκευής (εάν αυτό είναι δυνατόν),της αντικατάστασης ή της υπαναχώρησης. Σε περίπτωση ελαττώματος λόγω δικής σας υπαιτιότητας (ακαθαρσίες, φθορές κτλ.) οι δεσμεύσεις της Εταιρείας μας δεν υφίστανται κι η επιστροφή των προϊόντων δε γίνεται αποδεκτή.

Η συσκευασία τους πρέπει να είναι ακριβώς όπως στην αρχική κατάσταση παραλαβής από εσάς (χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες) και με όλα τα έγγραφα της αποστολής (Δελτίο Παραγγελίας, Απόδειξη Λιανικής κλπ).

Επιστροφές οι οποίες δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις δε γίνονται αποδεκτές κι επιστρέφονται στον πελάτη.


Κυπρος

Οι αλλαγές/επιστροφές από την Κύπρο επιβαρύνουν τον πελάτη.

Σχετικά προϊόντα Σχετικά προϊόντα



Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να ενημερωνεστε για τις μοναδικές προσφορές!

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε τις προσφορές και τα νέα μας!